Oρκωμοσία αποφοίτων προγραμμάτων μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών ακαδ. έτους 2019-2020

 

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των υποψήφιων διδακτόρων και μεταπτυχιακών αποφοίτων ακαδ. έτους  2019-2020 θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία και να σας αποσταλεί η σχετική πρόσκληση, όπου θα σας γνωστοποιηθεί η ακριβής ώρα και η ιστοσελίδα της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, θα πρέπει να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας Μεταπτυχιακών Σπουδών (secretpm@di.uoa.gr) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, έως και την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020, την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση και τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.  Κατόπιν, θα λάβετε την πρόσκληση για την συμμετοχή στην ορκωμοσία στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε στην υπεύθυνη δήλωση.

Κατά την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη θα πρέπει, για την εξακρίβωση της παρουσίας σας, να αναγράψετε το πλήρες όνομά σας και να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα.

Για την απόκτηση του διπλώματός σας η συμμετοχή στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία είναι υποχρεωτική.

Το αντίγραφο του διπλώματός σας θα μπορείτε να το παραλάβετε δια ζώσης, μετά το πέρας της ορκωμοσίας και κατόπιν συνεννόησης, από τη Γραμματεία του Τμήματος, με την επίδειξη της ταυτότητάς σας .

Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων