Επιλογή Φοιτητών στο ΔΠΜΣ “Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων” για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ των ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ KAI ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

     για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19

 

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 14/9/2018 ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Η Επιτροπή έλαβε υπόψη το βαθμό πτυχίου, τη θεματική περιοχή της πτυχιακής εργασίας (αν υπάρχει), την εργασιακή εμπειρία, την ενασχόληση με αντικείμενα σχετικά με το πρόγραμμα, τη γνώση ξένων γλωσσών, μεταπτυχιακές σπουδές και την ερευνητική δραστηριότητα.

Η Επιτροπή επισημαίνει τον ικανοποιητικό αριθμό υποψηφιοτήτων, την τάση εδραίωσης του ΔΠΜΣ, τόσο εντός όσο και εκτός των δυο Τμημάτων που συμμετέχουν στην οργάνωση του, τη διάδοση θετικής εικόνας από τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Προγράμματος, την πολύ καλή ποιότητα υποψηφίων, το ευρύ φάσμα υποψηφίων, την καλή ανταπόκριση της βιομηχανίας και των στελεχών και τέλος την πολύ καλή τοποθέτηση του προγράμματος έναντι του ανταγωνισμού.

Η Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υποψηφίους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα και τη συμμετοχή τους στη διαδικασία αξιολόγησης. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επιλογής, αποφασίζει ομόφωνα τον ακόλουθο κατάλογο επιτυχόντων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

 

Επιτυχόντες (με αλφαβητική σειρά):

 

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΑΖΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΙΒΑΝΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΚΑΜΠΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΤΗΝΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΦΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΗΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΠΕΛΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΠΑΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΤΑΓΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΤΣΟΚΑ ΛΑΕΡΤ

ΦΑΒΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΟΥΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

XΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

FLOQI REIDON

 

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή επιθυμεί να συγχαρεί τους επιτυχόντες για την επιλογή τους. Η έναρξη των μαθημάτων και οι εγγραφές στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβριο, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Όσοι από τους επιτυχόντες επιθυμούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την κα Καναβού στο τηλέφωνο 210-7275337 ή στο kkanavou@di.uoa.gr.

 

 

                                 Αθήνα 14/9/2018

                                  Ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ

                               Αναπλ. Καθ. Ε. Χατζηευθυμιάδης

Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων