Επιτυχόντες ΔΠΜΣ Ακ.Έτος 2014-2015

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 4/7/2014 ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15. 

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 4/7/2014 ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Η Eπιτροπή έλαβε υπόψη το βαθμό πτυχίου, τη θεματική περιοχή της πτυχιακής εργασίας (αν υπάρχει), την εργασιακή εμπειρία, την ενασχόληση με αντικείμενα σχετικά με το πρόγραμμα, τη γνώση ξένων γλωσσών, μεταπτυχιακές σπουδές και την ερευνητική δραστηριότητα.
Η Επιτροπή επισημαίνει τον ικανοποιητικό αριθμό υποψηφιοτήτων, την τάση εδραίωσης του ΔΠΜΣ τόσο εντός όσο και εκτός των δυο Τμημάτων που συμμετέχουν στην οργάνωση του, τη διάδοση θετικής εικόνας από τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Προγράμματος, την πολύ καλή ποιότητα υποψηφίων, το ευρύ φάσμα υποψηφίων, την καλή ανταπόκριση της βιομηχανίας και των στελεχών και τέλος την πολύ καλή τοποθέτηση του προγράμματος έναντι του ανταγωνισμού.
Η Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υποψηφίους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα και τη συμμετοχή τους στη διαδικασία αξιολόγησης. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επιλογής, αποφασίζει ομόφωνα τον ακόλουθο κατάλογο επιτυχόντων και επιλαχόντων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Επιτυχόντες (με αλφαβητική σειρά):

GABARAEVA ALINA
GEBREMICHAEL MICHAEL
ILIADHI ILIONA
ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒOYΛΓΕΡΕΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΣΙΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΑΡΔΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ
ΚOΥΣΚΟΥΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΑΤΣΑΛΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ- ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΥΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗ ΙΖΑΜΠΕΛΑ
ΜΠΕΡΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΥΣΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΤΟΚΟΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΕΛΙΟΝΑ
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΡΑΜΑΗ ΕΥΑ
ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΚΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΟΥΓΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΓΑΛΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΚΟΝΗ ΗΛΙΑΝΑ
Επιλαχόντες (κατά σειρά προτεραιότητας):
ΤΣΟΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΙΓΚΙΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΚΑΪΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ZAΓΑΡΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΤΣΑΠΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΣΑΜΠΡΑΣ ΠΑΡΙΣ
ΦΙΟΥΖΙ-ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΡΑΜΗΝ

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή επιθυμεί να συγχαρεί τους επιτυχόντες και επιλαχόντες για την επιλογή τους.
Οι εγγραφές στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο 2014 κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Όσοι από τους επιτυχόντες επιθυμούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να καταθέσουν προκαταβολή των φοιτητικών εισφορών ύψους 200 € (ALPHA BANK, Αριθμός Λογαριασμού: 802002001000227, ΙΒΑΝ: GR0301408020802002001000227, Όνομα: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Ε.Κ.Π.Α, Αιτιολογία: Δίδακτρα μεταπτυχιακού) έως και την 12η Σεπτεμβρίου 2014 και να επικοινωνήσουν άμεσα με την κα Καναβού στο τηλέφωνο 210-7275337 ή στο kkanavou@di.uoa.gr. Το ύψος των διδάκτρων ανέρχεται σε 900 Ευρώ ανά εξάμηνο (συνολικά 3600 Ευρώ για τα τέσσερα εξάμηνα φοίτησης). Η προκαταβολή (200 €) συμπεριλαμβάνεται στα 3600 ευρώ). Σε περίπτωση μη ενδιαφέροντος εγγραφής στο πρόγραμμα, παρακαλούνται οι επιτυχόντες να επικοινωνούν άμεσα με την κα Καναβού στο τηλέφωνο 210-7275337 ή στο kkanavou@di.uoa.gr.

Αθήνα 4 Ιουλίου 2014
Ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ

Αναπλ. Καθ. Ε. Χατζηευθυμιάδης

Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων