Επιλογή Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22

 

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 22/7/2021 ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η Επιτροπή έλαβε υπόψη το βαθμό πτυχίου, τη θεματική περιοχή της πτυχιακής εργασίας (αν υπάρχει), την εργασιακή εμπειρία, την ενασχόληση με αντικείμενα σχετικά με το πρόγραμμα, τη γνώση ξένων γλωσσών, μεταπτυχιακές σπουδές και την ερευνητική δραστηριότητα.

Η Επιτροπή επισημαίνει τον ικανοποιητικό αριθμό υποψηφιοτήτων, την τάση εδραίωσης του ΔΠΜΣ, τόσο εντός όσο και εκτός των δυο Τμημάτων που συμμετέχουν στην οργάνωση του, τη διάδοση θετικής εικόνας από τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Προγράμματος, την πολύ καλή ποιότητα υποψηφίων, το ευρύ φάσμα υποψηφίων, την καλή ανταπόκριση της βιομηχανίας και των στελεχών και τέλος την πολύ καλή τοποθέτηση του προγράμματος έναντι του ανταγωνισμού.

Η Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους τους/τις υποψηφίους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα και τη συμμετοχή τους στη διαδικασία αξιολόγησης. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επιλογής, αποφασίζει ομόφωνα τον ακόλουθο κατάλογο επιτυχόντων/ουσών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

 Επιτυχόντες/ούσες (με αλφαβητική σειρά):

 Αποσκίτη Φωτεινή

Γεράση Μαρία

Γεωργούδη Χαρίκλεια

Γιαννίκου Ιωάννα

Γιώτη Γεωργία

Γούπιος Νικόλαος- Ερμής

Δημητρακόπουλος Αθανάσιος

Θεολογίτου Παναγιώτα

Ιωάννου Νικόλαος

Καποδίστριας Κωνσταντίνος

Κατής Ιωάννης

Κονδύλη Μαρία

Κούρος Κωνσταντίνος

Λεβέντης Γεώργιος

Λυκοκάπη Μαρία-Κωνσταντίνα

Μπούζιου Αικατερίνη

Μπούτσικος Κωνσταντίνος

Πελεκούδας Χρήστος

Πετράκη Αγγελική

Τζιρίτας Χαράλαμπος

Φουρτουνέλης Ελευθέριος

 Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή επιθυμεί να συγχαρεί τους/τις επιτυχόντες/ούσες για την επιλογή τους. Η έναρξη των μαθημάτων και οι εγγραφές στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβριο, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Όσοι/ες από τους/τις επιτυχόντες/ούσες επιθυμούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα αποδοχής της θέσης τους στο kkanavou@di.uoa.gr  (κ. Κωνσταντίνα Καναβού).

 

Αθήνα 22/7/2021
Ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ
Kαθηγητής Ευστ. Χατζηευθυμιάδης

Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων