Αιτήσεις για το ΔΠΜΣ “Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων για το ακαδ.έτος 2019-2020

 

Στo πλαίσιo του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και την Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων, που συνδιοργανώνουν τα Τμήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να υποβάλουν πτυχιούχοι Τμημάτων των Σχολών Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών, Οικονομικών Σχολών και Σχολών Διοίκησης όλων των ΑΕΙ, καθώς και πτυχιούχοι αντιστοίχων Τμημάτων των ΤΕΙ της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Δικαίωμα αίτησης έχουν και οι τελειόφοιτοι των ανωτέρω τμημάτων, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν στο ΔΠΜΣ (εφόσον γίνουν δεκτοί), µόνο αν προσκομίσουν αντίγραφο πτυχίου ή υπεύθυνη δήλωση ολοκλήρωσης των σπουδών τους έως τις αρχές του Οκτωβρίου 2019. Δεκτοί γίνονται ως υπεράριθμοι υπότροφοι  και μέλη των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ σύμφωνα με την παρ. 8 του άρ. 34 του Ν.4485/17.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την 6η Μαϊου έως και την 10η Ιουνίου 2019  από τη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (κτίρια Πληροφορικής, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, τηλ. 210-7275192), κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 11.00 π.μ. ως 14.00 μ.μ.

Μπορούν επίσης να αποστέλλονται και ταχυδρομικά (με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και την 10η Ιουνίου 2019) στη διεύθυνση:

 

Ε.Κ.Π.Α

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Πανεπιστημιούπολη Ιλίσια,

Τ.Κ. 15784 ΑΘΗΝΑ

(για τη Γραμματεία του Τμήματος).

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίζουν:

 

  1. ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ 

            αίτηση

  1. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

 

  • Τίτλοι Σπουδών.
  • Αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ (όπου απαιτείται).
  • Αναλυτική(ές) Βαθμολογία(ές).
  • Βιογραφικό σημείωμα.
  • Δυο συστατικές επιστολές.
  • Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών (απλά αντίγραφα).
  • Αποδεικτικά επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
  • Μια φωτογραφία.

 

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα παρέχονται από την κα. Κων/να Καναβού (τηλ. 210-7275337, e-mail: kkanavou@di.uoa.gr)  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.odt.uoa.gr.

 

 

Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων